2017. jan 27.

Nő, aki csodát tesz a nyelvével

írta: sandype69
Nő, aki csodát tesz a nyelvével

Oroszországban élő Hava Celebic más néven "nana Hava" ahogy ismerik a helyiek a nyelve segítségével gyógyítja meg a sérült duzzadt szemeket. Az idős spirituális gyógyító elmondása szerint, a szembe került fém, fűrészpor, üveg darabokat a nyelve segítségével távolítja el.pay-granny-licks-eyeball_1.jpg

Úgy gondolja az ő ereje tiszteletben részesül, és mikor meghal a helyiek kivágják nyelvét, hogy tovább alkalmazni tudják a csodálatos gyógyító erejét. Az öreg hölgy a nyelvével távolítja el az idegen testeket a szemből, és utána alkohollal fertőtleníti azt. Hava úgy gondolja ő az egyedüli ember, aki a nyelvével gyógyítani tud, hiszen már több, mint 5000 ember látogatta meg őt Oroszországban a világ minden pontjáról.

pay-granny-licks-eyeball.jpg

Hava ezt egy hölgytől tanulta, akit szintén Havának hívtak. Ő is tovább adná ezt a képességét, gyermekeinek, de sajnálatos módon nekik nincs ínyükre a nyelvel való gyógyítás, ők undorodnak tőle. Sokan kórházakból jönnek hozzá piros, duzzadt szemekkel, mert tőle kérnek segítséget problémájukra. Nem ítéli el azokat az embereket akiknek nincs pénzük, őket is ugyanúgy meggyógyítja, de általában egy kezelés 10 euróba kerül.

Szólj hozzá